Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ : Πανδημία, άνοιγμα αγοράς, μετακινήσεις το Πάσχα, οικονομία και εθνικά θέματα στην ατζέντα
Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 11.30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη
Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 11.30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, θα βρεθούν η διαχείριση της πανδημίας, το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, οι ενδεχόμενες μετακινήσεις το Πάσχα, η πορεία της οικονομίας, αλλά και τα εθνικά μας θέματα.
Λίγο πριν τη συνεδρίαση, εξάλλου, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση στις 10.20 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Mohamed al-Menfi – άρτι αφιχθέντα από την Τουρκία και την συνάντησή του με τον Ερντογάν. Επιπλέον, την Πέμπτη επισκέπτεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, την Άγκυρα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Πολιτικές απαντήσεις στα fake news του ΣΥΡΙΖΑ»
- Συνταγή: Λαγάνα
- Ουκρανία: Η ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας – Κοινό ανακοινωθέν πέντε Ευρωπαίων ΥΠΑΜ
- Γκολάρες και ρεκόρ: To τρομερό ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη στον Παναθηναϊκό (vids, pics)
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικανική παρουσία λόγω Ιράν
- Τέμπη: Ανακλήθηκαν οι εκταφές 6 σορών – Επιμένουν για εργαστήρια στο εξωτερικό οι γονείς

