Ο Σωκράτης Διούδης μετά την κακή εμφάνιση έχει τη στήριξη όλων των συμπαικτών του αλλά και του Λάζλο Μπόλονι, οι οποίοι ρίχνουν ασπίδα στον Έλληνα γκολκίπερ
Ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε μια κακή βραδιά που στοίχισε στο τριφύλλι, αφού ο Έλληνας γκολκίπερ είχε ευθύνη στα δυο τέρματα από τα τρία που δέχτηκε το τριφύλλι.
Ωστόσο, μια κακή βραδιά δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα, παρά το γεγονός ότι δέχεται αυστηρή κριτική, ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του οι συμπαίκτες του και ο Λάζλο Μπόλονι.
Ο Διούδης από την πλευρά του δεν κρύφτηκε και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο, ενώ έδειχνε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τους συμπαίκτες του όμως και όλο τον Παναθηναϊκό να ρίχνει ασπίδα προστασίας στον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ.
Μάλιστα, όλοι στο τριφύλλι περιμένουν από τον Διούδη να επανέλθει και να είναι και πάλι καταλυτικός αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.