Μόντε Κάρλο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει έτοιμος να κατακτήσει το τρόπαιο
Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον αδελφό του Πέτρο αποκλείστηκαν από τη φάση των 8 στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, χάνοντας στο διπλό από τους Γκαρίν και Πέγια με 2-0 σετ. Ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση που έκανε ο Στέφανος στον διαιτητή του πρώτου αγώνα.
Η παρθενική νίκη του Στέφανου και του Πέτρου στο διπλό με 2-1 σετ απέναντι Κράβιτς – Τεκάου έφερε την πρόκριση τους στους 16 του Μόντε Κάρλο αλλά δημιούργησε και έντονη συναισθηματική φόρτιση στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα ο οποίος θεώρησε ότι αδικήθηκε στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στο διαιτητή.
Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο χώμα και στο μονό νικώντας 2-0 το Ρώσο Καράτσεφ, ημιφιναλίστ στο ΟΠΕΝ της Αυστραλίας και έστειλε σαφές μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους του για τις διαθέσεις του στη συνέχεια.
Μετά τη μέτρια παρουσία του στη σκληρή επιφάνεια, ο Στέφανος δούλεψε ακόμη περισσότερο, μαζί με ένα από τα ινδάλματά του: προπονήσεις στο χώμα με το Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο μάλιστα μπορεί να διασταυρωθούν στον ημιτελικό του μάστερς στο Μόντε Κάρλο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League