Δεν είναι νέα η είδηση πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πάντοτε ο διακαής πόθος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος ήθελε σαν τρελός τον Καταλανό στην Τσέλσι. Ωστόσο κανείς δε γνώριζε πως ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει… έξι φορές τον Ρώσο!
Σύμφωνα με την Athletic, ο Αμπράμοβιτς είχε κάνει έξι προτάσεις στο παρελθόν στον Πεπ Γκουαρντιόλα, δίνοντας του μάλιστα και τεράστια μπάτζερ! Ωστόσο και τις έξι φορές, η απάντηση του Καταλανού ήταν αρνητική.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο λόγος που ο Γκουαρντιόλα δεν αποδέχτηκε καμία από τις προτάσεις του Αμπράμοβιτς ήταν η… εμμονή του Ρώσου να αλλάζει τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.