Μέχρι και η ίδια η παραγωγή του Survivor τρολάρει τη Mαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.
Σε ένα πλάνο, το πρώην ζευγάρι βρισκόταν στην παραλία και ετοίμαζε καρύδες για το πρωινό, όταν άρχισε να παίζει… το κομμάτι “Να είσαι Ευτυχισμένη” του Γιώργου Λιβάνη.
Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι ο νυν της Μαριαλένας. Η παίκτρια της μπλε ομάδας βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο όσο ο καιρός περνάει τόσο περισσότερο έρχεται κοντά με τον πρώην σύντροφό της.
Ξεσάλωσε το Twitter
Φυσικά, το εν λόγω απόσπασμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πραγματικά δεν πίστευαν στα αυτιά τους.
Τρελή τρολια πλάνο μπουρναζευγαρο μουσική Λιβάνης….α ρε παραγωγούλα… Τους έσφαξες…#SurvivorGr
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.