Με μία ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, η Σεβίλλη πέρασε από το «Ανοέτα» καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 33η αγωνιστική της La Liga. Εύκολο «τρίποντο» και για την Έλτσε που επικράτησε με 2-0 της Οσασούνα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 1-2

Σεβίλλη για… κούπα! Η ομάδα του Λοπετέγκι κατάφερε να πάρει ακόμη μία νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» για την 33η αγωνιστική της La Liga και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο.

Παρότι η Σοσιεδάδ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Φερνάντεθ, η Σεβίλλη δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ σε δύο λεπτά έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη μεγάλη νίκη. Αρχικά ο Φερνάντο ισοφάρισε σε 1-1 στο 22ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερ ο Εν-Νεσιρί έκανε την ολική ανατροπή και διαμόρφωσε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και έφυγαν από τη χώρα των Βάσκων με το «τρίποντο».

Οσασούνα – Έλτσε 2-0

Άνετη και ωραία η Οσασούνα , δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε και επικράτησε με 2-0 για την 33η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν σε μία εύκολη και δίκαιη νίκη, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Μπάρια ήταν αυτός που έγραψε το 1-0 στο 38ο λεπτό, ενώ στο 68′ ο Ντιέγκο Γκονζάλες διαμόρφωσε το 2-0, σκοράροντας στην εστία της ομάδας του.