Αίγυπτος : Νέος εκτροχιασμός τρένου – 11 νεκροί και 100 τραυματίες
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περί τους 100 τραυματίσθηκαν κατά τον εκτροχιασμό τρένου βόρεια του Καΐρου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου.
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περί τους 100 τραυματίσθηκαν κατά τον εκτροχιασμό τρένου βόρεια του Καΐρου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου.
Οκτώ βαγόνια του τρένου που εκτελούσε Κάιρο-Μανσούρα εκτροχιάσθηκαν στο ύψος της κωμόπολης Τουχ. Από τον εκτροχιασμό στην επαρχία Καλιούμπια, βόρεια του Καϊρου, τραυματίστηκαν 97 άνθρωποι.
Περισσότερα από 50 ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και μετέφεραν τους τραυματίες σε τρία νοσοκομεία της επαρχίας. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 200 τραυματίστηκαν τον Μάρτιο από την σύγκρουση δύο τρένων κοντά στην Τάχτα, περίπου 440 χλμ νότια του Καϊρου.
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφουζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»








