Το κολιέ της Κέιτ που δεν πέρασε απαρατήρητο – Ποια η ιστορία του
Φορώντας ένα κόσμημα από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου
Φορώντας ένα κόσμημα από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.
Η Δούκισσα εμφανίστηκε με μαργαριταρένιο κολιέ και σκουλαρίκια που ανήκουν την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα έχει φορέσει και η Νταϊάνα, μητέρα του συζύγου της Γουίλιαμ.

Το ίδιο κολιέ με μαργαριτάρια, είχε βάλει η Κέιτ και στην 70η επέτειο του γάμου της βασίλισσας με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 2017.
Η Νταϊάνα, είχε δανειστεί το μαργαριταρένιο κολιέ από την Ελισάβετ για ένα βασιλικό συμπόσιο στο Hampton Court Palace το 1982.
View this post on Instagram
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κολιέ είχε φτιαχτεί χρόνια πριν με μαργαριτάρια που δόθηκαν στη Βασίλισσα από την ιαπωνική κυβέρνηση. Η Βασίλισσα το φόρεσε αρκετές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις.
Με τη συγκεκριμένη επιλογή κοσμήματος, η Κέιτ επεδίωξε, να τιμήσει τόσο τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τη μητέρα του συζύγου της.
View this post on Instagram
- Κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Καρλοβάρσκο στο «Μ. Μερκούρη»
- Όσο οι Ευρωπαίοι μιλάνε στο Νταβός, ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από το ΝΑΤΟ
- Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cyclone-harry-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442