Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Φρέναρε» τη Ρεάλ Μαδρίτης η Χετάφε (0-0)

«Φρέναρε» τη Ρεάλ Μαδρίτης η Χετάφε (0-0)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε, εκτός έδρας, και έχασε τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε με φόρα στο «Αλφόνσο Πέρεθ», μετά τη νίκη της στο Κλάσικο επί της Μπαρτσελόνα, όμως η Χετάφε την… προσγείωσε απότομα, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 0-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι «μερένγκες» είχαν μια ανούσια και φλύαρη κατοχή σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, την οποία δεν μπόρεσαν να τη μετατρέψουν σε επικίνδυνες φάσεις για γκολ, τη στιγμή που η Χετάφε είχε βρει τον τρόπο να χτυπά σε αντεπιθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Χοσέ Μπορνταλάς είχαν συνολικά 19-10 τελικές υπέρ τους (με 11-3 στο δεύτερο μέρος), τη στιγμή που η «βασίλισσα» είχε 59% κατοχή.

Στο 6ο λεπτό ο Κουρτουά έσωσε μετά από σουτ του Νιόμ που κόντραρε και στον Μόντριτς και στο 7΄η Ρεάλ σκόραρε με τον Μαριάνο αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 13ο λεπτό η κεφαλιά του Ίσκο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 23’ η κεφαλιά του Μάτα σταμάτησε στο δοκάρι της Ρεάλ.

Στο 28’ μετά  από σέντρα του Μαρσέλο από αριστερά, ο Τιμόρ πρόλαβε σωτήρια τον Μαριάνο και στο 45’ ο Αλενιά άδειασε τον Μαρσέλο αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 58ο λεπτό ο Κουρτουά έσωσε μετά από σουτ του Ουνάλ και στο 69’ το σουτ του Αλενιά πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 78’ ο Βέλγος τερματοφύλακας πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Μακσίμοβιτς.

Η συνέχεια δεν επιφύλασσε κάτι άλλο, και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τη Ρεάλ να κάνει δώρο στη Μπαρτσελόνα, καθώς αν οι Καταλανοί κερδίσουν στο ματς που χρωστούν τότε θα βρεθούν από πάνω τους στη βαθμολογία.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ, Ντζενέ, Ολιβέρα, Τιμόρ, Κουκουρέγια, Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλενιά (75’ Αρίμπας), Ουνάλ, Μάτα (65’ Άνχελ)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Τσουστ, Μαρσέλο, Μόντριτς, Ίσκο, Ροδρίγο (64’ Μπλάνκο), Ασένσιο (77’ Αρίμπας), Βινίσιους, Μαριάνο Ντίαθ (64’ Μπενζεμά)

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024