Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει – Τα πάνω κάτω με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
Τιτανομαχία για την παραμονή στο Survivor.
Με την κόκκινη ομάδα να χάνει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor γι’ αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες της κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Αυτός φυσικά ήταν ο συνήθης ύποπτος… Τριαντάφυλλος, ο οποίος για άλλη μια φορά συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του.
Από την ψηφοφορία εξαιρέθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος – παρά τη συμφωνία που είχε κάνει με τον James και τον Νίκο Μπάρτζη – κέρδισε στο αγώνισμα την ατομική ασυλία.
Ποιοι χάνουν τη 2η ασυλία του Survivor και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Φαίνεται πως οι Κόκκινοι οδηγούνται και απόψε στην ήττα και έτσι θα αναγκαστούν και πάλι να ψηφιστούν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το spoiler που έκανε στο Twitter ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο «Μισθοφόρος» του Survivor 2017, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι συνολικά τρεις.
Μαζί με τον Τριαντάφυλλο, λοιπόν, υποψήφιοι θα είναι ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Are you ready !
Spoiler
Ασημακόπουλος
‘Αλεξ #survivorgr
— kostas-misthoforos-pirate-☠️☠️☠️ (@costasanagno) April 19, 2021
Kατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος θα βγει από την κάλπη και ο δεύτερος θα προταθεί από τον Σάκη.
Πρόκειται για μια τιτανομαχία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το spoiler.
Οι δύο γνώριμοι, Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος, από τη μία, έχουν επιβιώσει από όλες τις ψηφοφορίες του κοινού. Aπό την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αγαπητός στο Twitter.
Ποιος θα φύγει άραγε;
- Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στις Αχαρνές – Καπνοί και αλυσιδωτές εκρήξεις
- Αυτοδύναμη είναι σήμερα μόνο η ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τα «παιδικά» που μας μεγάλωσαν ήταν του Ρότζερ Άλερς: Πέθανε ο συν-σκηνοθέτης του «Βασιλιά των Λιονταριών»
- ΑΕΚ: Καρέ τερμάτων μετά από 25χρόνια – Ο Γιόβιτς έγραψε ιστορία κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics, vids)
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές
- Libertadores και Μέσι στο ίδιο όνειρο της Ίντερ Μαϊάμι για το 2026

