Πασχαλινά κουλουράκια δια χειρός Ελένης Μενεγάκη
Έχουν γεύση τσουρεκιού και ο τρόπος που τα φτιάχνει η παρουσιάστρια είναι εύκολος και δελεαστικός
Τι κι αν η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν μοιράζεται τις ιδιαίτερες, μαμαδίστικες συνταγές της μέσω κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής;
Στο Instagram της δίνει ρέστα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει στην κουζίνα της και μοιράζεται συνταγές της με τους followers της.
Και μιας που το Πάσχα πλησιάζει και αρχίζουμε όλοι να ετοιμαζόμαστε για ζυμώματα και παρασκευή λιχουδιών που ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα των ημερών, η παρουσιάστρια είπε να μοιραστεί τη δική της συνταγή που είναι απλή, αλλά απόλυτα μοναδική και λαχταριστή!
Ποια είναι η διαφορά στην συνταγή της;
Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι, αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι…μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια.
Μπήκε λοιπόν στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Για τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστείτε:
– βιτάμ
– μαστίχα
– ζάχαρη
– μέλι
– ξύσμα πορτοκάλι
– αυγό
– γάλα
– αλεύρι
Δείτε βήμα βήμα την εκτέλεση, όπως την έδειξε η Ελένη στο Insta της:
- Σκόπελος: Βρίσκεται ανάμεσα στους 10 προορισμούς της Ευρώπης με τις καλύτερες παραλίες για το 2025
- ΗΠΑ: Τα δώρα που έλαβε το ζεύγος Μπάιντεν από ξένους ηγέτες – Τα πιο ακριβά
- Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν: Πού επέλεξε το ερωτευμένο ζευγάρι να αλλάξει χρονιά
- Πυροτεχνήματα χτυπούν γυναίκα στο στήθος προκαλώντας της εγκαύματα δευτέρου βαθμού
- Από το Χόλιγουντ στο ΑΤ Γαλατσίου: Ο Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, ο κινηματογράφος, το αλκοόλ και οι μπερδεμένες ρίζες
- Νέοι αγρότες: Αλλαγές στον κύκλο εργασιών της γεωργικής εκμετάλλευσης