Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Καλωσορίζει την αποχώρηση ρωσικών δυνάμεων από τα σύνορα

Ουκρανία: Καλωσορίζει την αποχώρηση ρωσικών δυνάμεων από τα σύνορα

 Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλωσόρισε την ανακοίνωση της Μόσχας για μείωση του αριθμού των ρωσικών στρατευμάτων από τα σύνορα της Ουκρανίας, αλλά τόνισε ότι το Κίεβο θα παραμείνει σε επαγρύπνηση.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλωσόρισε την ανακοίνωση της Μόσχας για μια μείωση του αριθμού των ρωσικών στρατευμάτων από τα σύνορα της Ουκρανίας, αλλά τόνισε ότι το Κίεβο θα παραμείνει σε επαγρύπνηση.

Η Ρωσία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι διέταξε την κορυφαία στρατιωτική διοίκησή της να αρχίσει από αύριο, Παρασκευή, την επιστροφή των στρατευμάτων στις μόνιμες βάσεις τους στο εσωτερικό της χώρας λέγοντας πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «αιφνιδιαστική επιθεώρηση» των δυνάμεων στις νότιες και τις δυτικές περιοχές της, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Η μείωση του αριθμού των στρατευμάτων στα σύνορά μας αποκλιμακώνει αναλογικά την ένταση», ανέφερε σήμερα ο Ζελένσκι με tweet του. «Η Ουκρανία βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, ωστόσο χαιρετίζει κάθε βήμα για τη μείωση στρατιωτικής παρουσίας και την αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Ντονμπάς», συμπλήρωσε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024