Αθηνά Οικονομάκου: Σέξι και στιλάτη στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης τη
Η εγκυμοσύνη της την έχει γλυκάνει και ομορφύνει απίστευτα
Μπορεί να έχει πάρει τα κιλάκια της, να έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της, ωστόσο αυτό που δεν χάνει με τίποτα, πέρα φυσικά από την όρεξη και την καλή της διάθεση, είναι το στιλ της.
Η Αθηνά Οικονομάκου εξάλλου ξέρει πώς ακριβώς να φορά το κάθε κομμάτι ώστε να αναδεικνύει τα σημεία που θέλει. Και είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα που είναι έγκυος; Μα τι άλλο;
Να νιώθει άνετα με τα ρούχα που επιλέγει χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να ντυθεί με ρούχα εγκυμοσύνης.
Η μόδα εξάλλου επιτάσσει τα over sized οπότε είναι μέσα στις τάσεις χωρίς να φορά τα κλασσικά ρούχα εγκυμοσύνης. Όπως ας πούμε αυτή η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε και μας εντυπωσίασε με το πώς την συνδύασε.
Σε υπέροχο nude ροζ απόχρωση, με πιέτες που είναι πολύ στη μόδα και φυσικά σε πολύ χαλαρή εφαρμογή. Είναι η πιο τέλεια ολόσωμη φόρμα.
«Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή.
Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντας τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές», έχει πει.
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ



