House of Fame : Παίκτρια «σκότωσε» τη «Μισιρλού» και… τα άκουσε
Η παίκτρια του μουσικού σόου ήταν εκτός τόνου στις ψηλές της νότες σε σημείο που ο λαλίστατος Φοίβος να της πει μόνο «ξενέρωσα»
Φαλτσάρισε με τη «Μισιρλού» η Χρύσα στο House of fame που είναι και υποψήφια για αποχώρηση.
Η παίκτρια του μουσικού σόου ήταν εκτός τόνου στις ψηλές της νότες σε σημείο που ο λαλίστατος Φοίβος να της πει μόνο «ξενέρωσα».
«Ήταν χάλια» της είπε ο Γιάννης Πλούταρχος ενώ ο Γιώργος Αρσενάκος προσπάθησε να είναι ευγενικός και της είπε ότι στις πρόβες ακουγόταν πολύ καλύτερη.
Η παίκτρια ήθελε να αφιερώσει το κομμάτι στη γιαγιά της και η Καίτη Γαρμπή της είπε ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο αν η γιαγιά της άκουγε σήμερα καλά λόγια και για την απόδοσή της.
FFFF
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442