Η UEFA, παρότι απείλησε τους 12 συλλόγους που δημιούργησαν την European Super League με βαριές τιμωρίες, φαίνεται πως αποφάσισε να μην επιβάλει την παραμικρή ποινή.
Με την ίδρυση της κλειστής λίγκας ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε δηλώσει πως θα επιβληθούν σε όλους κυρώσεις, όμως το γεγονός πως τελικά ανέστειλαν τη λειτουργία της ESL, ανάγκασε και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να πάρει πίσω τα λεγόμενά της.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την UEFA μέσα στις επόμενες ώρες, με την ομοσπονδία να αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τις διοργανώσεις της τη φετινή σεζόν.
Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ, που συμμετείχαν στη δημιουργία της Λίγκας, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η UEFA τόσο από στελέχη της όσο και από ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.