House of Fame: Η Γαρμπή «έκρινε» τον Σχοινά
Στη σκηνή του House of Fame βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε αντιμέτωπος με την κριτική της Καίτης Γαρμπή
Στη σκηνή του House of Fame βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Διονύσης Σχοινάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε τους σπουδαστές, τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες και μάλιστα ο ίδιος θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Διονύσης Σχοινάς ερμήνευσε το κομμάτι του “Συγκοινωνούντα δοχεία” κοίταξε την Καίτη Γαρμπή όλο νόημα και έβαλε το χέρι του στο στήθος.
Από την άλλη πλευρά, η Καίτη Γαρμπή φάνηκε πως συγκινήθηκε με την κίνηση του συζύγου της και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.
Αμέσως μετά την εμφάνιση του ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσα τους βέβαια και αυτά της συζύγου του, Καίτης Γαρμπή!
«Διονύση μου, καλησπέρα. Ήσουν καθηλωτικός! Ήσουν καταπληκτικός. Η φωνή σου, η σκηνική σου παρουσία εκρηκτική… Από μένα δέκα!
Στο σπίτι θα σου πω τα ίδια και καλύτερα! Αφού είσαι ένα κουκλί βρε… Εδώ ρωτάει ο Πλούταρχος και λέει, είναι δυνατόν… Πόσο χρονών είναι» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή για τον σύζυγο της.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά

