Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Μπουζούκης και Χουάνκαρ, μέσα ο Σένκεφελντ (Pic)

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Μπουζούκης και Χουάνκαρ, μέσα ο Σένκεφελντ (Pic)

Χωρίς τον Χουάνκαρ αλλά και τον Μπουζούκη θα ταξιδέψει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός με τον Λάζλο Μπόλονι ωστόσο να έχει στη διάθεσή του τον Σένκεφελεντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο ισχίο και τέθηκε εκτός για την αναμέτρηση της Τούμπας όπως και ο Μπουζούκης ενώ κανονικά στην αποστολή είναι ο Σένκεφελντ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (25/4, 15:00).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ λόγω της κάκωσης στο ισχίο, ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Χατζηγιοβάνης και ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής».

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024