
Συναγερμός στο νοσοκομείο Χαλκίδας: Και 7ος τραυματιοφορέας θετικός στον ιό
Ανησυχητική είναι η κατάσταση στο Γεινκό Νοσοκομείο Χαλκίδας με τη διασπορά του ιού στο προσωπικό να εξαπλώνεται.
Στους επτά ανέρχονται οι τραυματιοφορείς που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ το βράδυ της Κυριακής 25 Απριλίου και μία νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον ιό και μπήκε σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, νοσηλεύεται η σύζυγός του η οποία σήμερα διασωληνώθηκε ενώ ο τραυματιοφορέας είναι σε καραντίνα στο σπίτι.
Οι τραυματιοφορείς οι οποίοι είναι θετικοί στον Covid19 ανέρχονται πλέον σε επτά – οι δύο νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου και οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών και θα ληφθούν δείγματα από τους ασθενείς και το προσωπικό.
- Υεμένη: «Βαθιά θορυβημένος» ο ΟΗΕ για τον βομβαρδισμό κέντρου κράτησης μεταναστών με δεκάδες θύματα
- Ζελένσκι: Ο κόσμος δεν θέλει να περιμένει μέχρι τις 8 Μαΐου για ολιγοήμερη κατάπαυση πυρός
- Χούθι: Το F/A-18 έπεσε από το αεροπλανοφόρο προσπαθώντας να αποφύγει χτύπημα
- Μπλακάουτ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 35,1% της Ισπανίας – Ολονύχτιες προσπάθειες στην Πορτογαλία
- Τραμπ: Θα αντιμετωπίσει τις πόλεις- άσυλο που δεν «συμμορφώνονται» για το μεταναστευτικό
- Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Παλιοκαμάριζας