Με το Πάσχα να πλησιάζει οι παίκτες του Survivor ήθελαν ακόμα περισσότερα να ακούσουν τα μηνύματα που είχαν στείλει τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πάλεψαν σώμα με σώμα για την νίκη.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η νικητήρια ομάδα θα είχε την ευκαιρία να ακούσει ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειες των μελών της, οι παίκτες δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Η πρώτη αναμέτρηση είχε νικητή τον Ηλία ενάντια στον Κόρομι. Στη συνέχεια όμως ο Τζέιμς έφερε το 1-1. Η Καρολίνα επικράτησε της Μαριαλένας, ενώ ο Τριαντάφυλλος ηττήθηκε από τον Παύλο που έκανε το 2-2.

Ο Κώστας να πέτυχε το 4-3 για την μπλε ομάδα απέναντι στον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης έχασε από τον Κόρομι για το 5-3 των αντιπάλων και ο Παύλος σημείωσε το 6-4 για τους Μπλε. Ο Ηλίας μείωσε σε 6-5, όμως η Ελένη πέτυχε το 7-5. Ο Μπόγδανος έφερε την ισοφάριση για την κόκκινη ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος νίκησε τον Ασημακόπουλο για το 8-7, ενώ ο Κόρο σημείωσε το 9-7 απέναντι στον Τριαντάφυλλο. Η Καρολίνα μείωσε σε 9-8 για την κόκκινη ομάδα, ενώ ο Κώστας έκανε το 10-8, με την μπλε ομάδα να πανηγυρίζει στο τέλος.