Μύκονος: Κορονοπάρτι δίχως αύριο – Γέμισαν τα σοκάκια στα Ματογιάννια από νέους
Με άτομα νεαρής ηλικίας που παίρνουν ποτά με take away γέμισαν τα σοκάκια της Μυκόνου. Αρκετοί δεν παίρνουν κανένα μέτρο προστασίας με τους κατοίκους του νησιού να ανησυχούν για διασπορά του κοροναϊού και να αναρωτιούνται πώς κατάφεραν να φτάσουν στο νησί.
Νύχτες καλοκαιριού προ καραντίνας θυμίζουν τα Ματογιάννια της Μυκόνου, που γέμισαν από νεολαία Μεγάλη Πέμπτη βράδυ για να πιουν το ποτό τους.
Παρόλο που η εστίαση ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα, πολλοί αξιοποιούν τις υπηρεσίες των μαγαζιών που λειτουργούν με take away και διοργανώνουν το δικό τους κορονοπάρτι στο δρόμο.
Τα σοκάκια της Μυκόνου έχουν γεμίζει νεαρόκοσμο που με το ποτό στο χέρι κάθονται έξω και γύρω από τα ανοικτά μαγαζιά.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και στο βίντεο που φιλοξενεί το Πρώτο Θέμα, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν φορούν μάσκα ενώ άλλοι την έχουν κατεβασμένη στο πηγούνι τους.
Βλέποντας τον συνωστισμό οι Μυκονιάτες ανησυχούν για διασπορά του ιού ενώ αναπάντητο και κρίσιμο ερώτημα είναι πώς κατάφεραν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να φτάσουν στο νησί, τη στιγμή που απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας