Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: Μυστήριο με τη σορό 76χρονου - Κλάπηκε από την Ελευθερούπολη, την αναζητούν στη... Δράμα

Καβάλα: Μυστήριο με τη σορό 76χρονου – Κλάπηκε από την Ελευθερούπολη, την αναζητούν στη… Δράμα

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει αναστατώσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος

Μυστηριώδης παραμένει η υπόθεση – θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από το νεκροταφείο της οποίας κλάπηκε η σορός ενός 76χρονου  η οποία είναι πιθανόν να έχει μεταφερθεί σε άλλο τάφο στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει αναστατώσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπάρχουν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο αναμένεται και εισαγγελέας, προκειμένου να ανοιχτεί συγκεκριμένος τάφος, όπου εκτιμάται πως ίσως βρίσκεται η σορός του 76χρονου!

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις αρχές όταν η χήρα ανακάλυψε λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της ότι στο φέρετρο δεν βρισκόταν το σώμα του εκλιπόντος αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να έχει μεταφερθεί σε συγκεκριμένο τάφο στο νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα.

Μόλις φτάσει στο σημείο ο εισαγγελέας, θα ανοιχτεί ο τάφος για να γίνει εκταφή και να διαπιστωθεί αν εκεί βρίσκεται το πτώμα του 76χρονου.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024