Τερματοφύλακας πέτυχε γκολ από την… αντίπαλη περιοχή (Βίντεο)
Ένα φοβερό γκολ πέτυχε τερματοφύλακας στην τρίτη κατηγορία της Νότιας Κορέας, σουτάροντας από την περιοχή του.
Λίγο η βολίδα του, λίγο η κακή τοποθέτηση του αντιπάλου του και λίγο η τύχη, συνέθεσαν το φοβερό γκολ που πέτυχε τερματοφύλακας στην τρίτη κατηγορία της Νότιας Κορέας.
Συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό του αγώνα της Τσεονγκστού εναντίον της Γκανγκεούνγκ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του κίπερ των γηπεδούχων (ο οποίος μάλιστα είχε περάσει και ως αλλαγή), Πουγκ-Μπεόμ Λι.
Ο ίδιος λοιπόν προσπάθησε να «γεμίσει» στην αντίπαλη περιοχή όπου βρίσκονταν οι συμπαίκτες του, όμως ο αντίπαλος του Ντομ-Ριουλ Κιμ δεν τοποθετήθηκε σωστά στον χώρο, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα από τα πιο απίθανα τέρματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μεν στο 56′ ωστόσο, μετά από αυτό το γκολ, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορούσε να χαθεί από την Τσεονγκτσού, που επικράτησε τελικώς με 2-1.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;