Μια φωτογραφία που ανάρτησε η Γωγώ Γαρυφάλλου στο Instagram πυροδότησε φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, Κυριάκο Χατζηδιαμαντή.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της κορούλας της και πως οι δυο τους βρίσκονται συχνά και εξακολουθούν παρά τον χωρισμό τους να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Πριν λίγες μέρες η Γωγώ Γαρυφάλλου επισκέφτηκε παρέα με τις φίλες της το καφέ που διατηρεί ο Χατζηδιαμαντή και δεν δίστασε να ποζάρει μαζί του, ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στα social media.

Η φωτογραφία, σε συνδυασμό με πληροφορίες για συχνές βόλτες του πρώην ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας έβαλε φωτιά στις φήμες που τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί.

Η ίδια η Γωγώ Γαρυφάλλου ωστόσο ξεκαθάρισε με πρόσφατη δήλωσή της πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, τονίζοντας πως οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις:

«Ο Κυριάκος είναι πολύ γλυκός μπαμπάς και πολύ τρυφερός! Παρόλο που έχουμε χωρίσει, ο καρπός του έρωτά μας είναι το Ποπάκι μας και αυτό δεν αλλάζει. Εξάλλου με τον Κυριάκο τα λέμε όλα και δεν κρύβει ο ένας τίποτα από τον άλλο. Το παιδί μας είναι το παν!».

View this post on Instagram

A post shared by gwgoulini (@gogo_garyfallou)