Μόνο σίγουρο δεν φαίνεται πως είναι το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα. Παρότι ο Ολλανδός είχε κερδίσει πόντους τους τελευταίους μήνες, τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα τον φέρνουν ξανά σε δύσκολη θέση.
Σύμφωνα με το ESPN, το μέλλον του Κούμαν στη Βαρκελώνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς πολλά μέλη του ΔΣ είναι υπέρ της αποχώρησης του.
Μεγάλο φαβορί για την θέση του Ολλανδού είναι ο Τσάβι, ο οποίος έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ, η οποία του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα σε περίτπωση που του έρθει πρόταση από τους «μπλαουγκράνα».
(☀) Xavi Hernandez 🇪🇸 is among the options to replace him. He’s set to sign a new deal with Al Sadd in Qatar, although sources have indicated to ESPN the terms will include a clause that allows him to leave if his old club come calling. [@moillorens/@samuelmarsden] #FCblivehttps://t.co/E8DK7rS6by
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.