Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Νέο «κάζο» για την Παρί, αγκαλιά με τον τίτλο η Λιλ

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Νέο «κάζο» για την Παρί, αγκαλιά με τον τίτλο η Λιλ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ρεν εκτός έδρας «κόλλησε» στο 1-1 και δίνει την ευκαιρία στη Λιλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν για ακόμη ένα κομβικό παιχνίδι τη φετινή σεζόν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ρεν και ουσιαστικά δίνει τον τίτλο στη Λιλ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κόλλησε στο 1-1 μέσα στην έδρα της Ρεν και πλέον οι «λιλουά» ξέφυγαν με τρεις βαθμούς και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο από την περσινή πρωταθλήτρια.

Όσον αφορά το ματς, στο 2ο λεπτό το σουτ του Ζιρασί κόντραρε στον Μαρκίνιος κι έφυγε λίγο έξω όπως και το σουτ του Νεϊμάρ στο 8’ ενώ στο 11’ ο Κουρζαβά σέντραρε από αριστερά αλλά ο Αντέρ αστόχησε από οντά με κεφαλιά.

Ο Ισπανός έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο 17ο λεπτό και λίγο μετά και ο Νεϊμάρ αστόχησε από κοντά ενώ στο 24’ ο Γκομίς είπε όχι σε σουτ του ντι Μαρία. Στο 29ο λεπτό ο Νάβας έσωσε μετά από σουτ του Τάιτ, ενώ στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Κεν και στο 45+4’ ο Αζέρντ έκανε πέναλτι στον Κουρζαβά και ο Νεϊμάρ το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 52’ ο Νταγκμπά. έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Μαουασά, ενώ στο 56 ο Νεϊμάρ άνοιξε όμορφα στον Ντράξλερ που έκανε άστοχο σουτ. Στο 61ο λεπτό ο Κεν αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Γκομίς ενώ στο 70’ μετά από κόρνερ ο Ζιρασί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κιμπεμπέ. για δολοφονικό μαρκάρισμα στον Ντοκού.

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024