Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα – Μεγάλη ένταση με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα οι κόκκινοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους, γεγονός που φαίνεται ότι ενόχλησε την μπλε ομάδα.
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα οι κόκκινοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους, γεγονός που φαίνεται ότι ενόχλησε την μπλε ομάδα.
Μάλιστα την στιγμή που οι κόκκινοι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία τραγουδούσαν και χόρευαν, με την Μαριαλένα να φεύγει φανερά εκνευρισμένη.
Λίγο μετά την πλησίασαν ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης για να μάθουν τι συνέβη και αν είναι καλά. Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και άρχισε να κατηγορεί τους κόκκινους ότι δεν την σέβονται.
«Τι γίνεται; Δεν υπάρχουν κάμερες και μπαίνετε μέσα με συνθήματα για να μας τρίψετε το μαχαίρι στην πληγή; Εσύ βγάζεις συνθήματα ρε φίλε. Εγώ όταν χάνω σας σέβομαι!!! Δεν το χτυπάω στη μούρη, μου το χτυπάτε στη μούρη! Λίγο σεβασμός ρε! Νιώθω ότι δεν με σέβεστε, όλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια η Μαριαλένα τα “έβαλε” με τον Σάκη, με τον ίδιο να της απαντά:
«Δεν έκανα κάτι πανηγύρισα πολύ σεμνά και είσαι λάθος μαζί μου για ακόμη μία φορά. Συνεχίζεις τώρα και λες για μένα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Βενεζουέλα: Ο νόμος περί χορήγησης αμνηστίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης