Τα πάνω… κάτω στο Survivor. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δεν λείπουν ενώ όλοι προετοιμάζονται για την αλλαγή σε ατομικό. Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες σχολίασε ως είθισται στον Sfera ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο για όσα δείχνουν αλλά και για όσα δεν δείχνουν οι κάμερες.

Ειδικότερα, σχολίασε τη συμπεριφορά της Μαριαλένας, η οποία έχει αλλάξει, εστίασε στο ξέσπασμα που είχε με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και στα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για την γκρίνια της παίκτριας. «Ο Κόρο (Γιώργος Κορόμι) είναι υποψήφιος. Εντάξει δεν είναι και πολλά άτομα, πέντε άτομα έχουν μείνει, μετρημένοι κούκοι», ανέφερε στην αρχή για τον παίκτη των μπλε, που είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Όσον αφορά την Μαριαλένα που φώναζε στον Σάκη, είπε: «Αυτή δεν ξέρω τι παθαίνει. Όλο αυτό από τους πανηγυρισμούς ξεκίνησε, αρπάχτηκαν λίγο οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Η Μαριαλένα τα πήρε στο κρανίο. Τα ακούει ο Σάκης. Το εκπληκτικό το είπε ο Ντάφυ, κατά βάθος δεν ήθελε να φωνάξει τον Σάκη αλλά στο βάθος βάθος τον Σάκη φώναζε».