Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διαιτητές του τελικού… διαλύουν την προπαγάνδα: Το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο

Οι διαιτητές του τελικού… διαλύουν την προπαγάνδα: Το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο

Τι αναφέρουν στο φύλλο αγώνα για το περίφημο τελευταίο σουτ στο ΣΕΦ

Συγκλονιστικός τελικός. Μια αναμέτρηση διαφήμιση για το γυναίκειο μπάσκετ. Για το πάθος, την ένταση. Και βέβαια για το φινάλε που έσπασε καρδιές.

Και ενώ ο Ολυμπιακός πήρε δικαίως τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (72-70) παίρνοντας μαζί και το προβάδισμα για τον τίτλο (2-1 οι νίκες); Ξαφνικά κάποιοι έβαλαν τη μηχανή του κιμά στην πρίζα. Δεν έπρεπε λέει να νικήσουν οι Ερυθρόλευκες! Έπρεπε να μετρήσει το τελευταίο καλάθι που πέτυχε η Ριντ εκπρόθεσμα! Γιατί; Διότι κατά την άποψη τους (που ως γνωστόν όλοι διαθέτουν από μια), η αρχική αντίδραση ενός εκ των διαιτητών (Καλδίρης) ήταν πως το καλάθι είναι εμπρόθεσμο!

Θα ήθελαν δηλαδή οι… συνήθεις ύποπτοι να μετρήσει ένα καλάθι που δεν έπρεπε να μετρήσει! Ένα καλάθι που επιτεύχθηκε έπειτα από τη λήξη του ματς και θα οδηγούσε λανθασμένα σε παράταση! Θα ήθελαν να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και την ίδια στιγμή καταγγέλλουν αλλοίωση! Πραγματικά είναι αυτό που λέμε «δεν τους πιάνεις πουθενά».

Τι λένε όμως οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα; Εδώ είναι προφανώς και όλο το «ζουμί». Διότι σε αυτό δεν υπάρχει καμία αναφορά σε «πρώτη αντίδραση». Υπάρχει μια ξεκάθαρη περιγραφή που επιβεβαιώνει τα αυτονόητα. Και την αλήθεια. «Αναφορικά με το τελευταίο σουτ του αγώνα, η άποψη της διαιτητικής ομάδας ήταν ότι το καλάθι είναι εκπρόθεσμο. Λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, της έλειψης δυνατής κόρνας και της απουσίας leds στο ταμπλό αποφασίσαμε να πάμε στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την άποψη μας. Αφού είδαμε τη φάση αποφασίσαμε ότι το καλάθι δεν μετράει».

Ο φωτογραφικός φακός αλλά και το video του αγώνα επιβεβαιώνει τους διαιτητές απόλυτα.

Το βίντεο του αγώνα:

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024