Μαραβέγιας: «Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το λιμάνι που ψάχνω» -Τι είπε για τις διαμάχες τους
Οι τρυφερές δηλώσεις του τραγουδιστή για την σύντροφό του.
Για την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.
«Είναι πολύ ήρεμη. Δημιουργεί ένα περιβάλλον ασφάλειας και μια νηνεμία, σαν ένα λιμάνι που πιάνεις μετά από φουρτούνες που έχει η ζωή – και αυτό είναι σημαντικό» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».
Όσο για τις διαμάχες της καθημερινότητας δήλωσε: «Διαφωνούμε πάντα για το ποιες ταινίες θα δούμε. Πάντα υπάρχει μια διαμάχη ότι εγώ μπορεί να θέλω να δω μια ταινία του Μπρεσόν που δεν έχω δει ή του Αντονιόνι -π.χ. το »La Notte» που το είδα μόνος μου τελικά, πάλι- και να θέλει να δει μια σειρά στο Netflix».
Για το νέο του αυτοαναφορικό κομμάτι «Ρίτα» είπε: «Είναι ένας προσωπικός απολογισμός. Η Ρίτα είναι μια ιστορία μοναχικότητας, αλλά και ελπίδας, ένα κορίτσι της νιότης. Είμαι εγώ ουσιαστικά. Είναι ένα αυτοαναφορικό τραγούδι».
«Είναι ένα τραγούδι προσωπικού απολογισμού. Είναι ένα τραγούδι που κοιτά στον χρόνο, στο πώς αλλάζουμε μες στον χρόνο, χωρίς να παίρνει θέση, χωρίς να λέω αν είναι καλύτερα τώρα ή τότε. Απλά στο τέλος λέω »μου έχει λείψει η νιότη, μου έχει λείψει η Ρίτα»».
- Ισραήλ: Κατηγορείται από το HRW για γενοκτονία λόγω του περιορισμού της υδροδότησης στη Γάζα
- Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζουν φέτος τα 30 χρόνια στο Κύτταρο Live
- Εμμανουήλ Καραλής: «Είχα να αντιμετωπίσω στεναχώρια, κατάθλιψη και ρατσισμό»
- Η ακτινογραφία των ληξιπρόθεσμων οφειλών – Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία
- Για πάντα νέοι: Η προπόνηση που μειώνει τη βιολογική μας ηλικία
- Υεμένη: Επίθεση του Ισραήλ σε ενεργειακές υποδομές και το λιμάνι της πρωτεύουσας – Εννιά νεκροί