Ανδρέας Μικρούτσικος: Δηλώσεις – φωτιά για την παραγωγή του Survivor
Τι ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα έβαλε με την παραγωγή του Survivor;
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο η οποία έγινε με βεγγαλικά, καπνογόνα και μουσική.
Αυτό που τον ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι όταν οι παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, δεν μιλούν σε κανέναν όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο και κρατούν στο στόμα τους κλειστό.
Αυτό είναι μια γραμμή της παραγωγής που δεν αρέσει σε πολλούς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του.
«Θέλω να πω κάτι. Στο επόμενο Survivor οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέφουν με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι. Να μη μιλήσουν αλλά αυτό θέλει ένα μέτρο αδέρφια. Δηλαδή, κατηγορούνται για μια δολοφονία;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δείτε το βίντεο
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442