Ανδρέας Μικρούτσικος: Δηλώσεις – φωτιά για την παραγωγή του Survivor
Τι ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα έβαλε με την παραγωγή του Survivor;
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο η οποία έγινε με βεγγαλικά, καπνογόνα και μουσική.
Αυτό που τον ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι όταν οι παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, δεν μιλούν σε κανέναν όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο και κρατούν στο στόμα τους κλειστό.
Αυτό είναι μια γραμμή της παραγωγής που δεν αρέσει σε πολλούς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του.
«Θέλω να πω κάτι. Στο επόμενο Survivor οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέφουν με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι. Να μη μιλήσουν αλλά αυτό θέλει ένα μέτρο αδέρφια. Δηλαδή, κατηγορούνται για μια δολοφονία;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δείτε το βίντεο
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση
- Το Ισραήλ μετακίνησε την Κίτρινη Γραμμή εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα σύμφωνα με δορυφόρους
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη»

