Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
- Οι δέκα κλάδοι με τις υψηλότερες αποδοχές στην Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από το κύκλωμα ναρκωτικών που έκρυβε ηρωίνη σε χωράφια στο Κορωπί
- Δίκη Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η κατάθεση Καλόγρηα – «Υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν ασφυξία»
- «Όχι» από τους γονείς του μουσικού σχολείου για τα γεύματα της εταιρείας Γιαννίτσης
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις