Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
- Έκθεση της Μαρίνας Κοριολάνο-Λυκουρέζου και του Γιάννη Ζαγοριανάκου στην Πάτμο
- Φρενίτιδα για τον Gladiator 2
- Η Ισπανία και οι… άλλοι
- «Παντρεύτηκε και μετά γύρισε σπίτι και πέρασε τη νύχτα μαζί μου»: Το φλογερό ρομάντζο του Billy και της Dolli
- Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν τον Ιούλιο
- ITER: Κακά μαντάτα για το μεγαλύτερο πείραμα πυρηνικής σύντηξης