Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
- Λονδίνο: Η ψηλότερη και η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο συναντήθηκαν για τσάι (βίντεο)
- Προεδρία της Δημοκρατίας: Η ονοματολογία εγκλωβίζει την κυβέρνηση σε φαύλο κύκλο – Εν αναμονή δήλωσης Καραμανλή για Σαμαρα, ΝΔ
- Τροχαίο: Εκτροπή οχήματος στην Εγνατία Οδό – Εγκλωβισμένα δύο άτομα
- Νέα σενάρια από τις ΗΠΑ: «Υποψήφιος για προπονητής του Μέσι ο Αλμέιδα»
- Στο Πειθαρχικό η δήμαρχος Κασσάνδρας για το μοιραίο λούνα παρκ
- Σπαρτιάτες: Διακόπηκε για δεύτερη φορά η δίκη – Δεν εμφανίστηκε ξανά ο Στίγκας