Survivor: Έμεινε «κόκκαλο» ο Ασημακόπουλος από τις νίκες του Τριαντάφυλλου
Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor έχουν προκαλέσει τρομερή εντύπωση στους συμπαίκτες του, που απορούν αν τόσο καιρό υποκρινόταν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor έχουν προκαλέσει τρομερή εντύπωση στους συμπαίκτες του, που απορούν αν τόσο καιρό υποκρινόταν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Η ορμή που έδειξε στα run, έκαναν τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναρωτιέται και χάρισε μοναδικά σχόλια:
«Ποιος το περίμενε έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι θα έκρυβε τέτοιο λιοντάρι μέσα του. Ήταν λες και του είχαν γεμίσει τις μπαταρίες, του είχαν βάλει νέφτι στον κ…ο. Πραγματικά έτρεχε πάρα πολύ γρήγορα κι ήταν πολύ έτοιμος για τους στόχους. Πώς έγινε αυτό; Τι να πω; Πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών, δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη… Μάλλον κρατούσε δυνάμεις γιατί όταν ήταν σε εμάς του Κόκκινους μας έβαζε να κάνουμε όλη την δουλειά και να σπάμε τα ποδάρια μας. Αυτός καθόταν μόνο στις κερκίδες σαν πρόεδρος και παρακολουθούσε, δίνοντας διαταγές.»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.