Απόστολος Ρουβάς: Φτιάχνει τους τέλειους κολοκυθοκεφτέδες
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Ένα φαγητό που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό και τη γιαγιά έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη!». Συγκεκριμένα ο σεφ έφτιαξε αφράτους κολοκυθοκεφτέδες.
Μπορεί να χρειάζονται μια μια μικρή διαδικασία μέχρι να πλαστούν, ωστόσο πρόκειται για ένα φαγητό πολύ νόστιμο και παραδοσιακό. Παράλληλα, μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Είτε να τους τηγανίσετε είτε εάν θέλετε κάτι πιο υγιεινό να τους βάλετε στο φούρνο. Σημειώνεται ότι οι κολοκυθοκεφτέδες σερβίρονται είτε με τζατζικάκι είτε με γιαουρτάκι.
Δείτε παρακάτω τη συνταγή:
- Η πρώτη επίσημη συνάντηση Ανδρουλάκη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Σοφία Βεργκάρα: Ετοιμάζεται για την φετινή Γιορτή των Ευχαριστιών με ένα ξεχωριστό χορό
- Ουκρανία: Στρατηγικές και μπλόφες – Επικίνδυνα παιχνίδια ΗΠΑ και Ρωσίας
- Τέμπη: «Ατυχείς συμπτώσεις» λέει το ΑΠΘ για το ζήτημα με το τιμητικό πτυχίο της Κέλλυς
- Παναθηναϊκός: Δύσκολη «αποστολή» στο Κάουνας
- Η THEON εξασφαλίζει νέες παραγγελίες ύψους €74 εκατ., έχοντας ήδη ξεπεράσει τα €150 εκατ. το 4ο τρίμηνο του 2024