Απόστολος Ρουβάς: Φτιάχνει τους τέλειους κολοκυθοκεφτέδες
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Ένα φαγητό που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό και τη γιαγιά έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη!». Συγκεκριμένα ο σεφ έφτιαξε αφράτους κολοκυθοκεφτέδες.
Μπορεί να χρειάζονται μια μια μικρή διαδικασία μέχρι να πλαστούν, ωστόσο πρόκειται για ένα φαγητό πολύ νόστιμο και παραδοσιακό. Παράλληλα, μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Είτε να τους τηγανίσετε είτε εάν θέλετε κάτι πιο υγιεινό να τους βάλετε στο φούρνο. Σημειώνεται ότι οι κολοκυθοκεφτέδες σερβίρονται είτε με τζατζικάκι είτε με γιαουρτάκι.
Δείτε παρακάτω τη συνταγή:
- Disneyland Paris: Για πρώτη φορά επίδειξη μόδας
- Κασσελάκης για εξαήμερη εργασία: Με εμάς ο νόμος επιστρέφεται από εκεί που ήρθε
- Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Κέιτ Μίντλετον
- Τι είναι το «διαζύγιο ύπνου» και γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
- Δακτύλιος: Χωρίς μονά – ζυγά από αύριο το κέντρο της Αθήνας εν όψει καλοκαιριού
- ΠΑΣΟΚ: Νομοθέτημα – τερατούργημα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση, να αποσυρθεί άμεσα