Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Με το βλέμμα στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους ερυθρόλευκους ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σάββατου

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν το βράδυ του Σαββάτου τον ΠΑΟΚ.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στους Ρέντη και μίλησε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι για τις επόμενες τρεις μέρες. Κάντε καλή προπόνηση και παίξτε με πάθος και δύναμη από το πρώτο λεπτό, για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και να πάρουμε το κύπελλο» σημείωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Το οικογενειακό κλίμα όλη τη χρονιά, ήταν το μυστικό της επιτυχίας των ερυθρόλευκων και αυτό που μπορεί να δώσει και το ιδανικό φινάλε.

«Το πιο σημαντικό είναι παραμένουμε ενωμένοι, είμαστε οικογένεια. Περάσαμε δύσκολα σε πρωτοφανείς συνθήκες, είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κρούσματα, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά σε σημαντικά ματς» τόνισε ο κ. Μαρινάκης, συμπληρώνοντας: «Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω, βάλτε τα δυνατά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι και προπονηθείτε καλά μέχρι το Σάββατο. Περιμένουμε μια καλή παρουσία ανάλογη της ομάδας μας».

Δίψα για τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο υπάρχει και στον ΠΑΟΚ. Όλοι οι παίκτες έφαγαν μαζί και ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το σύνθημα.

«Πάμε στην Αθήνα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το Κύπελλο» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα Σπάτα και μιλώντας στους δημοσιογράφους, παραδέχθηκε ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως και πέρυσι.

Σχετικά με το σχεδιασμό της νέας ομάδας, υποστήριξε ότι γνωρίζει τα κακώς κείμενα και τις λύσεις, που χρειάζονται. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, τερματοφύλακας, δύο μπακ, στόπερ, ένα χαφ, αριστερό εξτρέμ και σεντερ φορ είναι οι προτεραιότητες, παρότι δεν έχει τελειώσει το θέμα Ολιβέιρα.

Για προπονητή αποκάλυψε ότι παρότι είναι φαν του Λουτσέσκου, δεν υφίσταται πλέον θέμα και μέχρι να βρεθεί καλύτερος, προπονητής είναι ο Χιμένεθ.

Σοκ στον Παναθηναϊκό με τον Σένκεφελντ να μένει εκτός γηπέδων για 2,5 με τρεις μήνες, μετά από επέμβαση στην ποδοκνημική, χάνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία.

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024