Εξετάζει την επιστροφή του Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται να εκμεταλλευτεί την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να φέρει πίσω στην ισπανική πρωτεύουσα τον Γκριεζμάν.
H Aτλέτικο Μαδρίτης… κρυφοκοιτάζει την ανάγκη της Μπαρτσελόνα για πωλήσεις παικτών, έχοντας ως σκέψη την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην ομάδα.
Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Τσερέθο, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γάλλο να φορά ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», λέγοντας συγκεκριμένα πως: «είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να μπορέσουμε να τον πάρουμε ξανά. Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να έχει τον Γκριεζμάν».
Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με του «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2024, με το transfermarkt να τον κοστολογεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με τα χρώματα της Ατλέτικο, ο επιθετικός είχε πραγματοποιήσει 48 εμφανίσεις, σκοράροντας 21 τέρματα και προσφέροντας άλλα επτά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.