Σε ένα παιχνίδι που δεν έκρινε απολύτως τίποτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλωνας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του για τα Play Out. H «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη με 2-0, κλείνοντας τη σεζόν νικηφόρα στους Ζωσιμάδες.

Από την αρχή φάνηκε ότι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση, μετά από μία εξαντλητική σεζόν που έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Απόλλωνας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πανηγύρισε το διπλό.

Στο 31′ ο Μαρκ Φερνάντες έγινε ο τελικός αποδέχτης του συνδυασμού του Ντάουντα με τον Ρώσση και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στο 57′ ο Χουχούμης σέντραρε από αριστερά και ο Ντάουντα με κεφαλιά σκόραρε.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από μία επιτυχημένη διετία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (58′ Aθανασίου), Σάλιακας, Πήλιος (72′ Ελεθεριάδης), Παντελάκης, Πέερσμαν, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Γροσδάνης (58′ Τριάδης), Κρίζμαν, Παμλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Ρώσση (90+1′ Ρηγόπουλος), Λαγός, Φατιόν, Φερνάντεθ(72′ Βάρκας), Μπεντινέλ ι(85′ Κιτοκό), Χουχούμης, Ντάουντα (85′ Ιωαννίδης)