![Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας από τον Απόστολο Ρουβά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/05/Capture-115.jpg)
Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας από τον Απόστολο Ρουβά
Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Spotlight
-
Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο του «σκληρότερου ανθρώπου» της ιστορίας – Ποιος είναι
-
Η προειδοποίηση στον Τζον Κένεντι Τζούνιορ πριν την τραγωδία
-
Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος στο Ηράκλειο - Επιβάτες αναζητούσαν αλκοόλ και αντέδρασαν επιθετικά
-
Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο
Μια συνταγή για… να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς. Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας
Για το μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
80 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμό μοσχαριού
250 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
Για το πουρέ πατάτας
1 κιλό πατάτες
80 γρ. βούτυρο
200-300 ml γάλα φρέσκο πλήρες
100 γρ. κίτρινια τυριά mix τριμμένα
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις