Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας από τον Απόστολο Ρουβά
Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
- Ουίνστον Τσώρτσιλ: Η iconic φωτογραφία του 1941, η φθηνή κόπια των 5.000 δολαρίων και το σκάνδαλο 83 χρόνια μετά
- Χαραμάδα ελπίδας για την κλιματική κρίση στη σύνοδο της G20
- Παύλος Μαρινάκης: Εκλογές το 2027 – Καμία ανησυχία στην κυβέρνηση για διαρροές στον προϋπολογισμό – Τι είπε για ΠτΔ και για ψήφο εμπιστοσύνης
- Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε ψηφοφορία για το όνομα του κόμματός του
Μια συνταγή για… να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς. Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας
Για το μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
80 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμό μοσχαριού
250 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
Για το πουρέ πατάτας
1 κιλό πατάτες
80 γρ. βούτυρο
200-300 ml γάλα φρέσκο πλήρες
100 γρ. κίτρινια τυριά mix τριμμένα
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις