Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας από τον Απόστολο Ρουβά
Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια συνταγή για… να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς. Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας
Για το μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
80 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμό μοσχαριού
250 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
Για το πουρέ πατάτας
1 κιλό πατάτες
80 γρ. βούτυρο
200-300 ml γάλα φρέσκο πλήρες
100 γρ. κίτρινια τυριά mix τριμμένα
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
- Οικονομικός άθλος Τουρκίας – Πρώτη στον κόσμο στην ανάπτυξη
- Στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η Ελληνική Σημαία από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ
- Όταν η Νάντια Κομανέτσι προκάλεσε φρενίτιδα με το τέλειο δέκα
- Καιρός: «Η χώρα θα σπάσει στα δύο, προσοχή στους κεραυνούς», λέει ο Μαρουσάκης – Πότε υποχωρεί ο καύσωνας
- Ανοίγει ημιτελές το νέο «Καμπ Νόου»
- Ουκρανία: Μετά τα τηλεκατευθυνόμενα drone, τα drone με τεχνητή νοημοσύνη