Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Θα εμβολιαστούν Βρετανοί αθλητές και προσωπικό, πριν αναχωρήσουν για το Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θα εμβολιαστούν Βρετανοί αθλητές και προσωπικό, πριν αναχωρήσουν για το Τόκιο

Οι αθλητές της Μεγάλης Βρετανίας και το προσωπικό, που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, θα εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε η Βρετανική Ολυμπιακή Ένωση

Οι αθλητές της Μεγάλης Βρετανίας και το προσωπικό, που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, θα εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε η Βρετανική Ολυμπιακή Ένωση (BOA) την Παρασκευή.

Η Ένωση ανέφερε ότι τα εμβόλια θα ληφθούν μέσω συμφωνίας μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) και της Pfizer, η οποία δεν θα πλήξει τις τρέχουσες προμήθειες για το βρετανικό κοινό.

«Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και το προσωπικό υποστήριξης θα εμβολιαστούν πλήρως πριν από τις διοργανώσεις», ανέφερε εκπρόσωπος της BOA στο Reuters.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τζον Κόατες, δήλωσε την Παρασκευή ότι περισσότεροι από το 80% των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού θα εμβολιαστούν πριν από τις 23 Ιουλίου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι τόσο η Ιαπωνία, όσο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, αγνόησαν τις φωνές όσων ζητούσαν να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2021.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024