Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πάτε καλά μερικοί;

Πάτε καλά μερικοί;

Πεύκα και σκουπίδια

Καλύτερα να είσαι βλάκας και να ρωτάς παρά εξυπνάκιας και να κάνεις ότι γουστάρεις. Η πιο πρόσφατα ηλιθιότητα που υπέπεσε στην αντίληψη μας είναι στο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Εκεί όπου -ειδικά στον Παπάγο- οι πευκόφυτες περιοχές είναι πολλαπλές και ο κίνδυνος πυρκαγιάς αυξημένος.

Τα πεύκα συνυπάρχουν με τα σπίτια και δεν αργεί να γίνει η στραβή. Μπορεί το εμβόλιο και τα φάρμακα για τον κορονοϊό και τόσες άλλες ασθένεις η επιστήμη να τα αναζητάει με ζήλο και να τα βρίσκει, για την ατελείωτη ηλιθιότητα ακόμη να βρεθεί το φάρμακο. Διότι ως γνωστό ο ηλίθιος είναι πιο επικίνδυνος και από πυρηνικό ατύχημα. Στην οδό Ρέππα στο προάστιο που προαναφέραμε κάποιος χωρίς καν εγκέφαλο πέταξε στο δρόμο και όπου γούσταρε όσα βλέπετε στις φωτογραφίες.

Επειδή έτσι έκρινε επειδή έτσι το επίπεδο ευφυίας του του υπαγόρευσε. Οι μονοκύτταροι οργανισμοί ωχριούν μπροστά στους μονοκύτταρους συνανθρώπους μας. Τουλάχιστον οι πρώτοι επιτελούν τον ρόλο τους χωρίς να ενοχλούν κανέναν και είμαστε ευλογημένοι που υπάρχουν.

Οι δεύτεροι παρότι μονοκύτταροι και ανεγκέφαλοι λειτουργούν ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας με δικαιώματα κανονικού ανθρώπου. Αν αυτός που το έκανε δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα νοητικής υστέρησης οπότε συγχωρείται αυτονόητα, τότε το άτομο αυτό εφόσον εντοπιστεί πρέπει να υποχρεωθεί να μαζέψει ότι σκουπίδι υπάρχει στο προάστιο για κανένα μήνα μπας και καταλάβει πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές κανενός και φυσικά να βλάπτει το πολύτιμο σε όλους περιβάλλον.

Τα σκουπίδια ήταν 2-3 μέρες εκεί αφού προφανώς δεν ειδοποίησε την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου διότι θα είχε συμφωνηθεί ένα προγραμματισμένο ραντεβού συλλογής των απορριμμάτων ως είθισται. Ο δήμος τελικά τα μάζεψε και πολύ καλά έκανε με το που έγινε αντιληπτό το περιστατικό.

Επιτέλους, σταματήστε να παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων. Παίξτε ότι γουστάρετε και κάνετε το και χόμπι αλλά όχι σε βάρος άλλων. Αν πιάσει φωτιά ένα τέτοιο παρκάκι και ειδικά αν πνέουν άνεμοι τότε θα καεί όλος ο Παπάγος. Πάρτε το χαμπάρι. Κανείς δεν είναι πάνω από τον άλλον και όλοι είμαστε ίσοι στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Κανένα δήμος δεν μπορεί να είναι παντού. Κανένα κράτος δεν μπορεί να είναι παντού. Σοβαρευτείτε διότι στέρεψαν οι δικαιολογίες στην ηλιθιότητα. Πετάς σκουπίδια και εύφλεκτα αντικείμενα όπου θες και όποτε θες; Πήγαινε τότε να ζήσεις σε μια έρημο, ή ξερονήσι να μην θέτεις άλλους σε κίνδυνο. Αλλιώς ζήτα την βοήθεια ειδικών. Κάνε όμως κάτι.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024