Δύσκολο αποδείχθηκε το αγώνισμα στην Φάρμα, που καθόρισε ποια από τις αδερφές Τσικιτίκου θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.
Φένια κι Έλενα Τσικιτίκου ήταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, όπου η μία αναδείχθηκε μετά την υπόδειξη της αρχηγού Μαρίας Μιχαλοπούλου ενώ η δεύτερη αναγκαστικά επιλέχθηκε από την αδερφή της ως δεύτερη μονομάχος. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε δοκιμασίες που απαιτούσαν ευστροφία, ταχύτητα και ψυχραιμία αλλά από την αρχή μόνο η μία φάνηκε να ξεχωρίζει.
Η Φένια φάνηκε εξ’ αρχής πιο αγωνιστική και τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την αδερφή της, ‘Ελενα, που τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.