Εύκολη και νόστιμη συνταγή για σαλάτα με χταποδάκι
Μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου παρέα με το σεφ Νίκο Οικονομόπουλο ετοίμασαν μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Στη μαγευτική Καρδαμύλη οι τρεις τους ετοίμασαν μια σαλάτα με αλμυρίκι, ταραμά και χταποδάκι.
Ο σεφ μάλιστα, έδωσε και ένα tip για την αλλαγή θερμοκρασίας των λαχανικών, σημειώνοντας πως όταν βγαίνουν από τη φωτιά πρέπει να τα κρυώσουμε με κρύο νερό ή πάγο.
Τα υλικά της συνταγής:
δύο πλοκάμια χταποδιού
400 γρ. αλμυρίκια
1 λεμόνι
4-5 φέτες πορτοκάλι
θυμάρι
φρέσκο κρεμμυδάκι
ελαιόλαδο
αλάτι
2 κ.σ. ταραμά λευκό
3 καπαρόμηλα
- Ινδία: Το Ταζ Μαχάλ εξαφανίστηκε μέσα σε πυκνό νέφος καθώς η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξάνεται
- Αναδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης: Επιτελικό κράτος, αποκέντρωση και ενίσχυση της τοπικής αυτονομίας
- «Μεγάλη Εικόνα:» Η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision, τα σχόλια και την αναγνωρισιμότητα
- Ηλεία: Έβαλαν κουτάβια σε τσουβάλια, τα έδεσαν και τα πέταξαν στον Αλφειό
- Βοτανικός: Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Στο νοσοκομείο μια 15χρονη
- Παιδική κακοποίηση: Δυο παιδιά την ημέρα την καταγγέλλουν, χιλιάδες την υφίστανται