Εύκολη και νόστιμη συνταγή για σαλάτα με χταποδάκι
Μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου παρέα με το σεφ Νίκο Οικονομόπουλο ετοίμασαν μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Στη μαγευτική Καρδαμύλη οι τρεις τους ετοίμασαν μια σαλάτα με αλμυρίκι, ταραμά και χταποδάκι.
Ο σεφ μάλιστα, έδωσε και ένα tip για την αλλαγή θερμοκρασίας των λαχανικών, σημειώνοντας πως όταν βγαίνουν από τη φωτιά πρέπει να τα κρυώσουμε με κρύο νερό ή πάγο.
Τα υλικά της συνταγής:
δύο πλοκάμια χταποδιού
400 γρ. αλμυρίκια
1 λεμόνι
4-5 φέτες πορτοκάλι
θυμάρι
φρέσκο κρεμμυδάκι
ελαιόλαδο
αλάτι
2 κ.σ. ταραμά λευκό
3 καπαρόμηλα
- Κίνα: Λαμβάνει μέτρα κατά των εισαγωγών μπράντι
- Σούπερ μάρκετ – Ακρίβεια: «Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα – Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές [πίνακες]
- Τουρκία: Κατακραυγή για νομοσχέδιο που επιτρέπει τη θανάτωση αδέσποτων σκύλων
- Σε απεργιακό κλοιό η Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού
- ΔΝΤ: Συστάσεις στις ΗΠΑ για αύξηση φόρων και μείωση επιτοκίων στα τέλη του 2024
- Μπαγκλαντές: Βίαιων διαδηλώσεων συνέχεια – Φωτιά στα κεντρικά της δημόσιας τηλεόρασης, «υπάρχουν παγιδευμένοι»