Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φινάλε με πεντάρα για την πρωταθλήτρια Ίντερ (5-1)

Φινάλε με πεντάρα για την πρωταθλήτρια Ίντερ (5-1)

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα η Ίντερ με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να επικρατεί με 5-1 της Ουντινέζε και τώρα να ετοιμάζεται για την… φιέστα.

Ήταν η πιο σταθερή ομάδα μέσα στην χρονιά. Εκμεταλλεύτηκε τις… αυτοκτονίες της Μίλαν και δικαίως πήρε και πάλι το πρωτάθλημα. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ήθελε να επιβεβαιώσει το αληθές.

Οτι ήταν η ομάδα που έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο κατά την διάρκεια της σεζόν. Και αυτό έκανε. Στην φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ίντερ ήταν σαρωτική κόντρα στην Ουντινέζε, επικρατώντας με 5-1 και ολοκλήρωσε με το καλύτερο δυνατό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν απολαυστική και στα δυο ημίχρονο. Ο Άσλεϊ Γιανγκ άνοιξε το σκορ κι έγινε ο πρώτος Άγγλος των Νερατζούρι που σκοράρει σε δύο σερί χρονιές μετά τον Πολ Ινς, ενώ ο Κρίστιαν Έρικσεν παρά το ότι δεν ξεκίνησε βασικός, έγραψε το 2-0 στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νερατζούρι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 55΄ έκαναν το 3-0 με τον Λαουτάρο. Ο Πέρισιτς έγραψε το 4-0 στο 64.

Από αυτό το…πάρτι δεν μπορούσε να λείπει ο Λουκάκου. Ο πρώτος σκόρερ της Ίντερ στο πρωτάθλημα έκανε το 5-0 στο 72΄, με το 24ο φετινό τέρμα, πριν ο Περέιρα γράψει το τελικό σκορ.

Έτσι η Ίντερ ξεκίνησε από νωρίς τους πανηγυρισμούς για το 19ο πρωτάθλημα με αρκετούς οπαδούς της να περιμένουν κατά χιλιάδες έξω από το «Τζουζέπε Μεάτσα» για να δουν την ομάδα τους να σηκώνει κούπα μετά το 2011!

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς (46’ Παντέλι), Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια, Μπαστόνι, Χακίμι, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι, Σένσι (39’ Έρικσεν), Γιανγκ, Πιναμόντι (65’ Σάντσες), Μαρτίνες (57’ Λουκάκου)

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Μούσο (88′ Γκασπαρίνι), Μπεκάο, Μπονιφάτσι, Σαμίρ, Μολίνα, Ντε Πολ (68’ Μακένγκο), Γουάλας (88΄ Παλούμπο), Λάρσεν, Ζέγκελααρ (59’ Φορεστιέρι), Περέιρα, Οκάκα (58’ Γιορέντε)

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024