Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το παραλήρημα του Γκαρσία

Το παραλήρημα του Γκαρσία

Χυδαιότητες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της προπονητικής του καριέρας και μαζί πιθανότατα την ευκαιρία της παραμονής στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Και ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορούσε κάλλιστα όλο αυτό όχι μόνο να το απολαύσει, αλλά σε τελική ανάλυση και να το κεφαλαιοποιήσει ανάλογα, αποφάσισε να θυμίσει σε όλους εκείνη τη σοφή παροιμία που λέει πως ίσως τελικά ο άνθρωπος δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στις μεγάλες χαρές και στις μεγάλες λύπες. Πρώτα μια σειρά από ακατανόητες δηλώσεις «για τα κλεμμένα μιας 12ετίας» σε μια φτηνή απόπειρα λαϊκισμού και επίδειξης ρεπερτορίου!

Και έπειτα μια ολοκληρωμένη χυδαιότητα: live στο Instagram. Από τον προσωπικό του λογαριασμό, με τη φωνή του να ακούγεται καθαρά προχώρησε σε ένα αδιανόητο παραλήρημα εις βάρος του Ολυμπιακού και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υβρεις σε λεξιλόγιο πεζοδρομίου που προφανώς σήμερα και όλας θα προκαλέσουν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Υβρεις που δεν προσβάλλουν μονάχα τον ίδιο, αλλά επί της ουσίας και τον οργανισμό ΠΑΟΚ που επέλεξε να σιωπήσει από χθες το μεσημέρι όταν το θέμα ήρθε σε κοινή θέα.

Να ήταν όμως μόνον ο Δικέφαλος του Βορρά; Εδώ σχεδόν όλα τα (ηλεκτρονικά) media της χώρας έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Οχι μόνο δεν αποδοκίμασαν αλλά ουσιαστικά ούτε κατέγραψαν το ίδιο το γεγονός. Ηθική επιλεκτική, σε έναν χώρο που δεν χρειάζεται κάποιος να διαθέτει ισχυρό μνημονικό για να… προσανατολισθεί.

Αναρωτιόντουσαν διάφοροι χθες στα social media τι θα συνέβαινε σε μια ανάλογη περίσταση, με πρωταγωνιστή ας πούμε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν θα έπρεπε να το σκέφτονται καν. Διότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο κύριος που το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντέστο έμειναν ως το τέλος στην τελετή απονομής του Κυπέλλου, δείχνοντας σεβασμό στην περίσταση και πάνω από όλα ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εκπροσωπώντας όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τον πρωταθλητή Ελλάδας. Φαινόμενα σαν αυτό του Πάμπλο Γκαρσία στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή ευτυχώς είναι ελάχιστα.

ΥΓ. Προφανώς και για την υπόθεση αυτή θα πρέπει να πάρουν θέση όλοι οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου.

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024