Στον αποψινό, 2ο Ημιτελικό, του MasterChef 5 και το παραμικρό λάθος έχει σημασία. Το τεστ δημιουργικότητας, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αλλά η Μαργαρίτα τα κατάφερε περίφημα.
Η δημοφιλής παίκτρια, με μια καρμπονάρα αυγοτάραχο, εντυπωσίασε τους κριτές.
Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα σχολίασε πως ήταν ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχει δοκιμάσει ποτέ στο MasterChef. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη ανέφερε πως το πιάτο συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία «Ω να σου…» προκαλώντας γέλια.
H Μαργαρίτα πήρε λοιπόν το εισιτήριο για την τετράδα και οι θαυμαστές της έκαναν «πάρτι» στο Twitter εκθειάζοντας το χιούμορ και το ταλέντο της.
«Χαίρομαι που είμαι στους τέσσερις», είπε απλά η Μαργαρίτα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας