Επιστρέφει, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.45, πτήση 1284 LUFTHANSA από Φρανκφούρτη) ) απόψε από τη Βουδαπέστη, η Εθνική μας Ομάδα Κολύμβησης, που μετείχε του 35ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο και ολοκληρώθηκε χτες (23/5) στην ουγγρική πρωτεύουσα, με την Ελλάδα να κατακτά έξι (6) συνολικά μετάλλια (3 στην Κολύμβηση και 3 στην Καλλιτεχνική), ένα (1) εκ των οποίων χρυσό με την Άννα Ντουντουνάκη.
Στον συνολικό πίνακα Μετάλλιων της διοργάνωσης, η Ελλάδα, κατατάσσεται στην 10η θέση, με 1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα Μετάλλια, με τη Ρωσία να είναι στην κορυφή με 42 συνολικά Μετάλλια (20-9-13), σε σύνολο 22 χωρών που κατόρθωσαν να ανεβούν στο βάθρο στη Βουδαπέστη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.