Καυτή ημέρα στα νότια – Στους 36,5 βαθμούς η θερμοκρασία στη Σπάρτη
Για άλλη μια μέρα, σημειώθηκε «μίνι» καύσωνας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά να διατηρείται σε υψηλές για την εποχή τιμές
Για άλλη μια μέρα, σημειώθηκε «μίνι» καύσωνας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά να διατηρείται σε υψηλές για την εποχή τιμές αφού, τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, η θερμοκρασία στο μετεωρολογικό σταθμό της Σπάρτης έφτασε τους 36,5 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες της Τρίτης 25 Μαΐου, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα, με τα Πατήσια Αθηνών να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση, αγγίζοντας τους 35,4 βαθμούς Κελσίου.
Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;