Δροσερή σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι, φράουλες και πορτοκάλι
Τα φρούτα έχουμε συνηθίσει κατά κύριο λόγο να τα καταναλώνουμε ξεχωριστά, σαν επιδόρπιο ή σνακ.
Υλικά:
Για το dressing:
1 κουταλιά της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
Για τη σαλάτα:
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαρούλι
3 φέτες προσούτο, κομμένο
Φέτες ½ πορτοκαλιού
1/3 φλιτζανιού φράουλες σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing και το αφήνουμε στην άκρη. Αναμειγνύουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μεταξύ τους, αφού πρώτα τα πλύνουμε και τα στραγγίξουμε. Περιχύνουμε με τη σος και σερβίρουμε.
- Σχόλιο-δηλητήριο Πολάκη για τον Δραγασάκη: Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα
- Έτσι αποχαιρέτησαν τον Φορτούνη οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)
- Φαρμακείο πουλούσε ληγμένα σκευάσματα για βρέφη
- Φωτιά: Για ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή 19 Ιουλίου
- Βανδή: Συνεργάτιδα της τραγουδίστριας αποκαλύπτει ότι τους προστάτευαν για να φύγουν από την Τουρκία
- Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ για να μπουν κανόνες